Mardin’in Derik ilçesinde kendisinden haber alınamayan 13 yaşındaki Selahaddin Karayel’in bulunması için ekipler tarafından arama çalışması başlatıldı.
13 YAŞINDAKİ ÇOCUK KAYBOLDU
Edinilen bilgilere göre, Selahaddin Karayel dün öğle saatlerinde kırsal Konuk Mahallesi’ndeki evinden ayrıldı. Aradan geçen süreye rağmen eve dönmeyen ve kendisinden haber alınamayan Karayel’in yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
EKİPLER SEFERBER OLDU
İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD ve Mardin İHH Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, 13 yaşındaki çocuğun bulunması amacıyla mahalle kırsalında geniş kapsamlı çalışma başlattı. Arama çalışmalarına dron ve arama köpekleri de destek verirken, ekiplerin bölgedeki çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.






Yorum yaz
Yorumları göster0 yorum
Yorumu bildir