YAPTIRILAN HABERLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR
Petrol City AVM yönetimi tarafından düzenlenen basın toplantısına AVM Müdürü Konuray Taşköprülü ile Reklam ve Pazarlama Müdürü Nesrin Dal katıldı. Son dönemde Petrol City ve kendisi hakkında yayımlanan bazı haberlerin gerçeği yansıtmadığını savunan Keleş, daha önce de benzer iddialarla karşı karşıya kaldıklarını söylerken “Bu alışveriş merkezinde hiçbir zaman kayyum olmadı, hiçbir zaman kayyum atanmadı. Kayyum olsa şu an karşınızda ben olmazdım. Daha önce de böyle yalan ve iftira haberler çıkmıştı. Maalesef biz anlayamıyoruz neden bu haberlerin çıktığını. Ben sizin karşınızdayım, geliyorum, benimle görüşüyorsunuz, ismimi biliyorsunuz. Bu alışveriş merkezinde hiçbir zaman kayyum olmadı. Hiçbir zaman kayyum atanmadı. Kayyum olsa şu an karşınızda ben olmazdım. Ben işimin başındayım. Yönetim kurulumla, bütün ekibimle ilk günden bugüne kadar buradayım. Bazı bilirkişi raporları kamuoyuna ve çeşitli kişilere sızdırıldı. Bu durum hukuki açıdan suç teşkil ediyor. Konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Bazı haber siteleriyle yapılan görüşmelerin ardından gerçeği yansıtmayan paylaşımlar yayından kaldırıldı” dedi.
PETROL CİTY YÜZDE 100 DOLULUĞA ULAŞTI
AVM’nin mevcut durumuyla ilgili bilgi veren Keleş, Petrol City’nin yüzde 100 doluluğa ulaştığını açıkladı. AVM’de 30’un üzerinde yeni markanın yer aldığını belirten Keleş, yatırımcılarla birlikte yaklaşık bin kişinin istihdam edildiğini söyledi. Keleş, kendi şirketlerinde ise yaklaşık 100 kişinin çalıştığını ve çalışanların tamamının Batmanlı olduğunu ifade etti.
TÜKETTİĞİMİZ ELEKTRİĞİN TAMAMINI KENDİMİZ ÜRETİYORUZ
Petrol City’nin enerji yatırımlarına da değinen Keleş, Kırkatköyü’nde 117 dönümlük arazi üzerine 7 megavatlık güneş enerjisi üretim tesisi kurduklarını söyledi. Yaklaşık üç aydır üretim yapan tesisin, AVM ve yatırımcıların tükettiği elektriğin tamamını karşılayacak seviyeye ulaştığını belirten Keleş, AVM çatısında da yaklaşık 1 megavatlık güneş enerjisi santrali bulunduğunu aktardı. Toplam kurulu güçlerinin yaklaşık 8 megavat olduğunu ifade eden Keleş, uygun şartların oluşması halinde Kırkatköyü’nde 5-6 megavatlık ilave güneş enerjisi yatırımı yapmayı planladıklarını söyledi.






Demek yönetiminizden şikayet var bilinmeyen bir bilmece gibi idare ediyorsunuz kamu oyuna karşı bütün gelir ve giderlerinizi şeffaf bir şekilde yapın esnaf arasında ayrım yapmadan yeniden seçime gidin hem yönetimimizi hemde hesaplarınızı aklayin halk size inansın lafla olmaz.dil döndükçe kendini haklı çıkarır