Ana içeriğe geç

Köfteci Ramiz, Batman’da hizmete açıldı

Ünlü lokanta zincirlerinden Köfteci Ramiz, Batman’daki yeni şubesini törenle hizmete açtı. Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde faaliyet gösteren marka, bundan böyle Batmanlılara da hizmet verecek.

SON DAKİKA
Köfteci Ramiz, Batman’da hizmete açıldı

ARBANE DİNLETİSİ VE KÖFTE İKRAMLARI İLE ŞOV YAPTI

Petrol City AVM’de Yusuf İşcan ve Nevzat Turgay yönetiminde açılan mekan, arbane dinletisi ve köfte ikramları ile şov yaptı. Mekânın açılış kurdelesini Batman Üniversitesi Gastronomi Bölümü Doç. Dr. Reşat Arıca ile BATSO Başkanı Abdulkadir Demir kesti. Başkan Demir “Tanınan bir gıda markasının Batman’a kazandırılması hem il ekonomisine katkı sunacak hem istihdam sağlayacaktır” dedi.

BATMAN’A HAYIRLI OLSUN

İşletme Ortağı Yusuf İşcan “Doğu ve Güneydoğu’da et kültürü çok güçlü, fakat köfte sektörü eksikti. Batman’da bu boşluğu doldurmak için Ramiz Köfte’yi getirdik. Hem istihdama katkı sağlamak hem şehrimize yeni bir lezzet kazandırmak istedik. 10-15 kişiye iş imkânı sağlayacağız. Ayrıca sebze, meyve gibi yan ürünleri de Batman’dan tedarik ederek çarşı ekonomisine destek olacağız. Yaklaşık 10 milyon TL’lik bir yatırım yaptık. Batman’a hayırlı olsun” dedi.

Okur görüşleri
1 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster1 yorum
ZanaCevap verBildir

Büyük şirketlerin böyle alanlara girmesi yerel ekonomiye katkı değildir. Yerelden toplanıpan paraların sermayedara(iş sahibine) akması nasıl yerel ekonomiye katkı olabilir ki?

Daha fazla yükle