HALKIN SESİ

Lavi, Batman’ın Dünyaya Açılan Markası

Haiti dilinde ‘hayat’ anlamına gelen Lavi’nin lezzetli ve başarılı yolculuğuna çıkmaya hazır mısınız?

21-02-2024 00:15
20-02-2024 17:31
BATMAN
Google News

Lavi, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin göğsünü kabartan bir marka.

Fernas Gıda ve Lavi’nin lezzet dolu yolculuğuna göz atmadan önce, Fernas Şirketler Grubu’ndan kısaca bahsetmek gerekiyor.

Fernas Şirketler Grubu, alt yapı ve üst yapı inşaatları, endüstriyel tesis inşaatı, şehir içi doğal gaz dağıtım, enerji, madencilik, gıda, turizm, alçı imalatı, yapı kimyasalları imalatı, çimento imalatı, soğuk hava deposu, tarım, tarıma dayalı sanayi gibi sektörlerde faaliyet gösteren bir kuruluş.

Fernas Şirketler Grubu, kaliteli ve sürekli bir şekilde hizmetlerini yurtiçi ve yurtdışında devam ettirirken, deneyimli ve eğitimli insan gücü ile faaliyet gösterdiği her sektörde maksimum verimlilik ve etkinlik ilkesi ile çalışmakta ve sürdürülebilir ideallerinden ödün vermeden, sektöründe öncü şirketler arasındaki yerini daha da ileriye taşımayı hedefliyor.

Bu sektörlerde faaliyetlerini uzun yıllardır sürdüren Fernas Şirketler Grubu, bünyesine Fernas Gıda’yı da kazandırdı.

Fernas Gıda bünyesinde üretilen Lavi markalı ürünler, Batman’ın Dünyaya açılan markası olmayı başardı.

Fernas Şirketler Grubu’nun bir parçası olan Fernas Gıda, 7 bin dekar alanda meyve bahçeciliği, 2014 yılından bu yana ise Batman Organize Sanayi Bölgesi’nde 27 bin metrekare alanda ileri teknoloji ile üretim yapıyor.

-Meyve suyu üretimi,

-Meyve suyu konsantresi üretimi,

-Meyve bahçeciliği,

-Yaş meyve depolama,

-Tasnif ve paketleme,

-Ürünlerin yurt içi ve yurt dışına satışını yapan Fernas Gıda, topraktan aldığı yüzde 100 gerçek meyveyi, sofralara sunuyor.

Bu ürünler cam şişe, pet şişe ve karton ambalajlarda hazırlanıp, enerjisi dopdolu şekilde raflara sunuluyor.

Paketlerden dolup taşan lezzeti, geleneksel tariflerle birleştiren Fernas Gıda’nın şerbet içecekleri ise en gözde ürün grupları arasında.

Topraktan gelen lezzeti meyve suyu, taze meyve, dondurulmuş meyve ve kurutulmuş meyve halinde tüketiciye sunan Fernas Gıda, doğaya ve insana verdiği saygı ile meyvenin en doğal halini sofralara sunmayı öncülük edinmiş durumda.

Amerika, Almanya, Venezuela, Hindistan, Hong Kong, Katar, Singapur, Hollanda, Rusya, Irak, Libya ve Afrika Ülkelerine kadar ulaşan Lavi markası, kurumsallaşma sürecini de çoktaaan tamamlamış oldu.

Fernas Gıda; Batman, Siirt, Mardin gibi Güneydoğu Anadolu İllerde yetiştirilen meyveleri yüzde 100 gerçek haliyle tüketiciye ulaştırırken, bölge üreticisi ve çiftçisini de desteklemiş oluyor.

Lavi’nin ileri teknolojiyle üretim yaptığı 27 bin metrekarelik tesislerinde yüzlerce insana da istihdam olanağı sunuluyor.

Güneydoğu’nun bereketli topraklarından tüm Dünya’ya ürün göndermeyi başaran Fernas Gıda’ya bu lezzet dolu yolculuğunda başarılar diliyoruz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete