TÜRKİYE VE DÜNYADAN

DEPSAŞ ENERJİ SPOR KULÜBÜ HAFTAYI GALİBİYETLE KAPATTI

Kendi liglerinde zirve mücadelesi veren DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü’nün hentbol ve voleybol takımları, hafta sonu oynadıkları maçlardan galip ayrıldı. Kulüp, her iki takımıyla da başarı grafiğini arttırarak, üstün başarılar elde etmeyi ve hem ulusal hem de uluslararası arenada adını duyurmayı hedefliyor.

DEPSAŞ ENERJİ SPOR KULÜBÜ HAFTAYI GALİBİYETLE KAPATTI
23-01-2024 00:51
22-01-2024 17:53
Google News

Türkiye Hentbol Federasyonu 1. Ligi B Grubu’nda yer alan DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Hentbol Takımı, ligin 11. haftasında Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’yle karşılaştı. Rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, ilk yarıyı 21-11 önde kapattı. İkinci yarıda da sahadaki üstünlüğünü devam ettiren kulüp, maçı 44-21 gibi farklı bir sonuçla kazandı. DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Hentbol takımında attıkları 8’er golle Taner Öymen ve İbrahim Üçdağ performanslarıyla dikkat çekti. Kulüp aldığı bu galibiyetle puanını 15’e çıkarak 2. sıradaki yerini korudu. Takım, gelecek hafta 07 Gazi GSK ile karşılaşacak. 
Şanlıurfa’nın efelerinden play-off yolunda önemli galibiyet 
Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Voleybol Takımı, kendi evinde ligin orta sıralarında yer alan Hakkari Gençlik Sportif Faaliyetler takımıyla karşı karşıya geldi. Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakada DEPSAŞ Enerji Voleybol Takımı, Hakkari Gençlik Sportif Faaliyetler'i setlerde 25-23, 25-18 ve 25-16’lık skorlarla 3-0 mağlup ederek play-off yolunda önemli bir galibiyet elde etti. Puanını 19’a çıkararak puan cetvelinde 4. sıradaki yerini alan kulüp, gelecek hafta Yenişehir Belediyespor ile karşılaşacak.  (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete