TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Bakan Işıkhan, Nusaybin’de SKM'nin açılışına katıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Daha kendi sorumluluğundaki ilçelerin yolunu yapamayan, çöpünü toplayamayan, halka hizmet nedir bilmeyen bir zihniyetin küresel bir hedef ve vizyon geliştirmesi de mümkün değildir. Vizyonu oturduğu makam koltuğundan öteye geçemeyen, halkın rızkını teröre peşkeş çeken zihniyetlerden ne şehirlerimiz ne Nusaybinimiz için sağlıklı, geleceğe dönük projeler beklenemez." dedi.

Bakan Işıkhan, Nusaybin’de SKM'nin açılışına katıldı
04-03-2024 08:46
04-03-2024 10:16
Google News

Bakan Işıkhan, beraberinde AK Parti İl Başkanı Vahap Alma ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Erin ile Mardin'in Nusaybin ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı.

Açılışta konuşan Işıkhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selam, sevgi ve başarı dileklerini getirdiklerini söyledi. Kuruluşundan bu yana teşkilatın her kademesinde görev yapan, bu davayı omuzlayan, şehrinin ve ülkesinin derdiyle dertlenen herkese şükranlarını sunan Işıkhan, "Yeni bir demokrasi sınavına giriyoruz. 31 Mart yerel seçimleri sıradan bir seçim değildir. 2024 yılı ülkemizin gelecek hedefleri, müreffeh yarınları için çok önemli, adeta bir dönüm noktası aşamasındayız." dedi. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete