Özel bireylere iki uygulama tanıtıldı

Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, özel gereksinimli bireylere sunulan hizmet kalitesini artırmak amacıyla personeline yönelik eğitim programı düzenledi.

Özel bireylere iki uygulama tanıtıldı

Batman Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki Eğitim ve Danışmanlık Birimi, sahadaki personelin yetkinliğini güçlendirmeye devam ediyor. Batman Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışmanlığı Merkezi Müdürlüğü personeline yönelik Özel Gereksinimli Gruplara Yaklaşım ve Temel Bilgilendirme eğitimi verildi.

BAKANLIĞIN YENİ UYGULAMALARI TANITILDI

Eğitimde, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen yenilikçi projeler masaya yatırıldı. Personellere, engelli bireylerin ailelerine rehberlik etmeyi amaçlayan İlk Öğretmenim Ailem projesi ile iletişimi dijital dünyada erişilebilir kılan AİLEM Engelsiz İletişim Merkezi uygulamaları hakkında sunumlar yapıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ