Batman Petrolspor’un yeni golcüsü Mickaël Biron, Mavi İşaret TV’nin konuğu oldu. Martinik Milli Takımı formasını da giyen 29 yaşındaki forvet, hem yeni takımı hem de Batman’daki ilk günleri hakkında konuştu.
“Batman’da olmaktan çok mutluyum”
Batman Petrolspor’a katılmasının ardından kentteki ilk izlenimlerini anlatan Biron, yeni takımında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Biron, “Ben Mickaël Biron, 29 yaşındayım. Burada ve Batman’da olmaktan çok mutluyum” ifadelerini kullandı.
İşitme engelli bireylere özel mesaj
Röportajın dikkat çeken bölümü ise Biron’un Batman’da yaşayan işitme engelli bireylere yönelik mesajı oldu.
Petrolspor’un yeni golcüsü, karşılaşılan zorluklara rağmen mücadeleden vazgeçilmemesi gerektiğini belirterek, “Mücadele etmeye devam edin. Hayatta böyle şeyler olabiliyor. Futbola devam edin. Bizi destekleyin. Sizin desteğiniz bizim için çok önemli” dedi.
Biron’un mesajı, futbolun yalnızca saha içindeki mücadeleden ibaret olmadığını, farklı kesimleri bir araya getiren sosyal yönünü de bir kez daha ortaya koydu.
Batman Petrolspor’un yeni golcüsü Mickaël Biron, Mavi İşaret TV’ye verdiği röportajda işitme engelli bireylere “Mücadele etmeye devam edin” mesajı verdi.






Yorum yaz
Yorumları göster0 yorum
Yorumu bildir