İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba’yı ziyaret eden heyet, kentte yürütülen güvenlik hizmetleri, kamu düzeni ve kurumlar arası iş birliği konularında istişarelerde bulundu. Görüşmede, Batman’ın huzur ve güvenliğinin korunmasına yönelik çalışmalar ile kamu hizmetlerinin etkinliğinin artırılması ele alındı. Ziyaretin ardından yapılan değerlendirmede, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba’nın nazik ev sahipliği ve misafirperverliğinden duyulan memnuniyet dile getirildi. Gerçekleştirilen görüşmelerin Batman’ın gelişimine katkı sunması, kamu hizmetlerinde verimliliğin artması ve kurumlar arası ortak çalışma kültürünün güçlenmesi açısından önemli olduğu vurgulandı. Heyet, kentteki temaslarının farklı kurum ziyaretleriyle devam edeceğini bildirdi.
SON DAKİKA
Recep Er’den emniyet ziyareti
AK Parti Doğu ve Güneydoğu Anadolu’dan Sorumlu MKYK Üyesi Recep Er, Batman’daki temasları kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarete İl Başkanı Adem Bağlamış ve il teşkilatı üyeleri de eşlik etti.
Okur görüşleri
1 yorum
Yorum yaz
Yorumları göster1 yorum
Topluluk güvenliği
Yorumu bildir
ARŞİV ARAMA
HaberPanelim.com · Copyright © 2021 Batman Son Söz Gazetesi





İyi güzel hepimizin saygı duyduğu emniyet müdürü muzu ziyaret leri güzel sayın Recep er biz emekli memurların anayasal halkımız olduğu halde ödenmeyen Seyanen zam ile 1derecen den emekli olan memurlara verilmeyen 3600 ek gösterge hakkımızı neden savunmuyor partisi iktidar yorumumu ulaştırın lütfen