Rehber öğretmenlere toplantı

Batman’da görev yapan rehber öğretmenlere yönelik, İBAN paylaşımı, bağımlılıkla mücadele ile terör ve radikalleşme konularında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Rehber öğretmenlere toplantı

REHBER ÖĞRETMENLER, ÖNEMLİ KONULARDA BİLGİLENDİRİLDİ

Zübeyde Hanım İlkokulu’nda düzenlenen programa Şube Müdürü Abdurrahim Kusen, Emniyet Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) uzmanları ve rehber öğretmenler katıldı. Toplantı, Şube Müdürü Abdurrahim Kusen’in konuşmasıyla başladı.

İBAN, BAĞIMLILIK VE RADİKALLEŞME KONULARINA VURGU

Programda, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) Birimi tarafından bağımlılıkla mücadele ve terör konularında, RAM Müdürlüğü tarafından İBAN paylaşımı konusunda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Ekipleri tarafından ise radikalleşme konusunda sunumlar yapıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ