Şehit aileleri, jandarmayı ziyaret etti

Batman’ın Sason ilçesinde şehit aileleri, Jandarma Teşkilatı’nın 187. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Düzenlenen etkinlikte şehit yakınları, jandarma personeliyle bir araya gelerek pasta kesti.

Şehit aileleri, jandarmayı ziyaret etti

Ziyaret, Kuzey Irak’taki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan Faim Bozkurt’un babası Nazmi Bozkurt ile Suriye’nin İdlib bölgesinde şehit düşen Sözleşmeli Er Cuma Bağatur’un babası Mehmet Bağatur’un öncülüğünde gerçekleştirildi. Programa çok sayıda şehit yakını katıldı.

Jandarma personeli tarafından karşılanan aileler, samimi bir ortamda gerçekleşen programda teşkilatın kuruluş yıl dönümünü kutladı.

ŞEHİT AİLELERİNDEN TEŞEKKÜR

Programda konuşan şehit babaları, Jandarma Teşkilatı’nın ülkenin huzur ve güvenliği için önemli görevler üstlendiğini belirterek, görev başındaki tüm personele teşekkür etti. Şehit aileleri, güvenlik güçlerinin fedakârca görev yaptığını vurgulayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Etkinlik, pasta kesiminin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ