OLAY SELAHATTİN EYYUBİ MAHALLESİ’NDE YAŞANDI
Edinilen bilgilere göre olay, Kızıltepe’nin Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle iki kişi ya da grup arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü.
TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine 1 kişi ağır şekilde yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi.
YARALI HASTANEYE KALDIRILDI
Sağlık ekipleri ağır yaralanan kişiye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı daha sonra ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik ekipleri olayın ardından bölgede inceleme başlattı. Silahlı kavganın çıkış nedeninin belirlenmesi ve olaya karışan kişi ya da kişilerin tespit edilmesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.






Yorum yaz
Yorumları göster0 yorum
Yorumu bildir