Ana içeriğe geç

Süper Lig öncesi 9 madalya

İzmir’de düzenlenen Çetin Şahiner Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda TPAO Petrolspor’lu Atletler, toplam 9 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Süper Lig öncesi 9 madalya

Sporcular, süper lig yarışları öncesi katıldıkları şampiyonada göz doldurdu. TPAO Petrolspor Atletleri, 1 altın, 3 gümüş ve 5 bronz madalya ile şampiyonayı tamamlayarak süper lig öncesi büyük moral topladı.

KULÜP BAŞKANINDAN TEBRİK

TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Murat Karataş “Petrolspor atletlerimizin İzmir’de elde ettiği başarıdan büyük gurur duyuyoruz. Sporcularımız, hem kulübümüzü hem TPAO’yu en iyi şekilde temsil etti. Bu sonuçlar, süper lig öncesinde bize büyük moral verdi. Tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Hedefimiz, daha büyük başarılarla kulübümüzü gururlandırmaktır” dedi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle