Vekil Nasıroğlu, köy muhtarlarıyla buluştu

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, merkez köy muhtarlarıyla bir araya gelerek tarımsal sulama ve kırsal kalkınma konularını değerlendirdi.

Vekil Nasıroğlu, köy muhtarlarıyla buluştu

Devlet Su İşleri (DSİ) Toplantı Salonu’nda düzenlenen programa AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi, Merkez İlçe Başkanı Fatih Doğu, DSİ 103. Şube Müdürü Turan Keleş ve Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı Metin Sualp katıldı.

SULAMA PROJELERİ MASAYA YATIRILDI

Toplantıda, Vahşi Sulama ve Sol Sahil Sulama Projesi başta olmak üzere sulama altyapısı ve su verimliliği ele alındı. P1 ve P2 pompaj havzasındaki 14 köyde toplam 70 bin hektar arazinin 2026 yılında sulamaya açılması hedeflendi.

BATMAN’IN POTANSİYELİNİ ARTIRACAĞIZ

Milletvekili Nasıroğlu “Batman’ın tarımsal potansiyelini tam kapasiteye çıkarmak için tüm kurumlarımızla koordineli çalışıyoruz. Çiftçimizin üretim gücünü artıracak her projeyi yakından takip edeceğiz” dedi. Toplantıda, çiftçiler, kurumlar ve muhtarların ortak hareket etmesinin Batman’ın ilerlemesi için büyük önem taşıdığı vurgulandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ