GÜNDEM

BATMAN’IN İLK ULUSLARARASI DERNEĞİ…

BATMAN’IN İLK ULUSLARARASI DERNEĞİ…

BATMAN’IN İLK ULUSLARARASI DERNEĞİ…
08-08-2014 20:53

İşadamı Ziver Hamidoğlu, kentin ilk uluslar arası derneği olan Azeri Uluslararası Siyasi, İktisadi, Kültürel Dayanışma ve Bütünleşme Derneğini Batmana kazandırdı.
Fatih mahallesinde bulunan Hamidoğlu yapı’da basınla buluşan işadamı Hamidoğlu, derneğin tanıtımını yaptı. Hamidoğlu konuşmasında “Azerbaycan ziyaretimde ülkemizin ve Azerbaycan işadamlarıyla ciddi boyutlu görüşmelerimiz oldu. Hatta bu konuda Aliyev ailesine mensup kişilerle de iletişim sağladık. Ankara, Adana, Antalya gibi illerde Azerbaycan’la illerine önemli getiri sağlayan siyasi, iktisadi ve kültürel başlıklı dernekler kurulmuş. Bu düşüncelerden yola çıkarak merkezi Batman olan, Akra ve büyük şehirlerde şubeleri bulunan Batman Azeri Uluslararası Siyasi, İktisadi, Kültürel Dayanışma ve Bütünleşme Derneğini Batmana kazandırmak istedik. Bu dernekle işadamlarımız, sivil toplum örgütlerimiz, öğrencilerimiz, insanımız daha aktif ve kazanımlı bir paylaşıma sahip olacaktır” dedi. 
Konuşmasında yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Hamidoğlu,  seçimlerde AK Parti Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediklerinin altını çizdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA