GÜNDEM

10 ÇEŞİT TATLI, BAHÇEM’DE

Gültepe Mahallesi Eflatun Caddesi Elit Düğün Salonu karşısı bulunan Bahçem Baklava ve Kahvaltı Salonu, kendine has baklava çeşitleriyle hizmet vermeye devam ediyor.

10 ÇEŞİT TATLI, BAHÇEM’DE
01-01-2020 16:53

Birbirinden lezzetli baklava, kadayıf ve pasta çeşitleriyle müşterilerinin yüzünü güldüren Bahçem, haftanın her günü Batmanlıların hizmetinde. Tüm tatlı çeşitlerinin günlük ve taze pişirildiğini belirten İşletme Sahibi Mazhar Kansu, “Yaklaşık 1 yıldır faaliyetteyiz.

Mekânımızda 10 çeşit baklava, yaş pasta çeşitleri, sıcak-soğuk içecekler, kadayıf ve kahvaltı çeşitleri bulunur. Soğuk baklavamız beğeniyle tüketiliyor. Bizler müşterilerimize en iyi hizmet sunmak için çalışıyoruz. Tatlı çeşitlerimiz günlük ve taze pişirilmektedir. Fiyatlarımız her cebe uygundur” dedi.

ÖZEL GÜNLERDE HİZMETİNİZDE

Doğum günleri, yıldönümleri, özel kutlama ve günlerde Bahçemin, daha da şık ve gösterişli hale geldiğini belirten Kansu “İsteğinize göre bu mekânda yenilikler yaptırıp, kendi zevkinize göre süsleyebiliyorsunuz. Randevu ve sipariş için 0488 212 47 72- 0546 767 36 44 numaralı hattan ulaşabilirsiniz” dedi. (İdris Ekinci)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA