SPOR

2. LİG’E ADIM ADIM

Kadınlar 2. Lig'e yükselme dörtlü final grubunda mücadele eden 1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Pazar günü Turgutlu Belediyespor karşısında 0–0 eşitlikle ayrılarak liderlik koltuğuna kuruldu.

2. LİG’E ADIM ADIM
26-05-2019 19:33

 

Batman Temsilcisi, çift devreli lig usulüne göre 4 takım arasında 6 maç üzerinden oynanan dörtlü finalin ilk 3 maçını oynayıp bu maçların ilkini evinde Kayseri Gençlerbirliği karşısında kazandı (2-0). Dudullu ile deplasmanda oynadığı bir önceki maçta ise 1-1 berabere kalmıştı. 

Kadın Futbol Takımımız, bu sonuçlardan sonra 2. lige çıkmayı garantilerken, Dudulluspor ile Turgutluspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacak. Son maçını ise Kayseri deplasmanında oynayacak.

MANİSA VALİSİNE TEŞEKKÜR

1955 Belediyespor Kulüp Başkanı Doç Dr. H. Murat Şahin “Futbolcularımızı Manisa’da ağırlayan Manisa Valisi Sayın Ahmet Deniz’e teşekkür ederiz. Dudullu ve Turgutluspor maçından puanlarla ayrılan takımımı tebrik ederim. Kalan 3 maçımıza da kazanmak için çıkıp, grubu lider olarak bitirip, takımı 2. lige çıkaracağız. Buna futbolcularımız, teknik heyetimiz ve bizler inanmışız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA