SPOR

5 Şanslı Öğrenci, Kurayla Belirlendi

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne daha önce gezi programı için başvuruda bulunan öğrencilerin kura çekimi gerçekleştirildi.

5 Şanslı Öğrenci, Kurayla Belirlendi
09-05-2024 15:48
09-05-2024 16:49
BATMAN

İl Müdürlüğünün konferans salonunda yapılan kura çekiminde 5 asil ve 5 yedek talihli belirlendi. Bir Günde 1000 Yıl Tarih ve Medeniyet Gezisi ile öğrenciler, Eskişehir, Kütahya, Bursa ve Çanakkale’yi gezecek. Kura çekimini Eğitim Sosyal ve Kültürel faaliyetler Şube Müdürü Hüseyin Onat ve Eğitim Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Şube Şefi Cihan Önen izledi. Gezi programına katılım sağlayacak öğrencileri tebrik eden Şube Müdürü Hüseyin Onat “Gönül isterdi ki başvuruda bulunan bütün öğrencilerimizi gezilere gönderebilseydik. Ancak Gençlik ve Spor Bakanlığımızın bu tür geziler için illere ayırdığı kontenjanlar var. Adaletli ve kimsenin hakkının yenilmemesi için başvuranlar arasında kura çekimi yapıyoruz” dedi.

Kurada asil listede Ferhat Aslan, Mevlut Bulut, Serkan Zengin, Hüseyin Mert Kurt ve Murat Selçuk yer alırken, yedek listede ise Muhammed Tuncay Erinç, Abdulsamet Gökçe, Muhammed Mustafa Özkan, Mustafa Avcı ve Veysel Akyürek yer aldı. (Gençlik Spor Basın Bülteni)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA