GÜNDEM

5 yıldızlı Ramada Otel, kapılarını Sonsöz’e açtı

Batman’ın ilk ve tek 5 yıldızlı oteli Ramada, Gazetemiz Sonsöz’ün yazar ve muhabirlerine kapılarını açtı.

5 yıldızlı Ramada Otel, kapılarını Sonsöz’e açtı
01-10-2023 16:59
01-10-2023 18:09
BATMAN

İLK ETAPTA 106 PERSONELLE FAALİYETE GEÇTİ

Otel Operasyon Müdürü Alican Kurşun ve Kadir Kaya ile Güvenlik Müdürü Adnan Aydın tarafından karşılanan Sonsöz Ekibi, otel mutfağı ve odaları gezerken, verilecek hizmetlere ilişkin bilgi aldı. İlk etapta 106 personelin görev yaptığı 120 oda ve 240 misafir kapasiteli Ramada Otelde kadın ve erkekler için spa merkezi, hamam, sauna, fitness salonları bulunduğu belirtildi.

YÜZDE 40 DOLULUK ORANINA SAHİP

Uzakdoğu, Tayvan, Arap Ülkeleri ve Türkiye’nin birçok ilinden konuk alarak yüzde 40 doluluk oranına ulaştıklarını belirten otel yöneticileri, faaliyete geçecek olan dev kongre merkezi, alışveriş merkezi, 24 dükkân ve kapalı yüzme havuzu ile birlikte personel sayısının ikiye katlanacağını ifade etti.

KONGRE MERKEZLERİ, BATMAN’DA DEV ETKİNLİKLERE EV SAHİPLİĞİ YAPABİLECEK

Güçlü ses sistemiyle kurulan 1200 kişilik, 500 ve 300 kişilik kongre merkeziyle Batman’da dev organizasyon, konferans ve etkinliklere ev sahipliği yapabileceklerini belirten otel yöneticileri, Türk ve Dünya Mutfağı ile gastronominin de merkezi olmayı hedeflediklerini söyledi. Otelcilik ve turizm alanında kendini geliştirmek isteyen gençlere mesleki eğitimlerin verileceği Ramada Otel, büyük tur şirketleri ile koordineli çalışacak.

BATMAN’IN TURİZM SEKTÖRÜNE YÖN VERMEYİ HEDEFLİYOR

Batman’da turizm sektörünün hareketlenmesi ve canlanması için her türlü girişimde bulunacaklarını belirten otel yöneticileri, her türlü alanda gelecek tekliflere açık olacaklarını ifade etti. Gazete yazarlarımız ve muhabirlerimizin katıldığı programda otelin şık ve modern odalarını gezdiren otel yöneticileri, personel kadrosunun yüzde 80’inin Batmanlı Gençlerden oluştuğu ve yüzde 20’sinin yabancı dil bilgisine sahip olduğu bilgisini paylaştı.

(Ömer Türkan/Batman Sonsöz Gazetesi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA