GÜNDEM

5 YILLIK ROTA ÇİZİLDİ

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 5 yıllık kültür ve sanat etkinliklerinin perspektifini belirlemek için çalışmalar yürütüyor.

5 YILLIK ROTA ÇİZİLDİ
29-07-2019 19:45

 

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kenttin kültür ve sanat dinamikleriyle Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde, kültür ve sanatta katılımcı yaklaşımları birlikte tasarlayalım programı düzenledi. Programa Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz, Başkan Yardımcısı Şehriban Aydın, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü, Belediye Meclisi Kültür Sanat Komisyonu, Bahar Kültür Merkezi, Bart, Yeni Sahne, Hasankeyf Yaşatma Girişimi, Ehmede Xanî Derneği, Koma Xwendine Ya Batmane, Nûbihar, Tiyatro Rituel, Global Gençlik, Naturel Medya Reklâm Organizasyon, Mordem Sanat Merkezi, TMMOB katıldı. Toplantıda katılımcıların görüşleri alındı. Ortak görüş, belediyenin kültür ve sanat etkinliklerini halka daha fazla ulaştırması ve dezavantajlı grupların sanatla buluşturulması oldu.
YARIDA KALAN PROJELER DEVAM EDECEK
Eş Başkan Korkmaz “Dengbej evi, Yılmaz Güney Sinema Salonunu yeniden kuracağız. Batman Hasankeyf Kültür ve Sanat Festivali, tiyatro festivali, kısa film gösterimi günlerini yeniden geleneksel hale getireceğiz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA