ASAYİŞ

67 yıllık hapis cezası olan firari yakalandı!

Batman'da hakkında 67 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, polis ekiplerince yakalandı.

67 yıllık hapis cezası olan firari yakalandı!
25-04-2024 02:01
30-04-2024 15:16

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Ekiplerince, Bahçelievler Mahallesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan E.E.'nin GBT sorgusu yapıldı. Yapılan incelemede E.E. hakkında, hükümlü veya tutuklunun kaçması, resmi belgede sahtecilik, bilişim sistemlerinin, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak gibi 10 suçtan 67 yıl 7 ay kesilmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğince yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen hükümlü tutuklandı. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
İbrahim bey efendi hazretler 5 gün önce
Oku oku, baban gibi eşek olma! . Oku oku baban gibi, eşek olma! . Bir virgül bu kadar önemlidir. "Hükümlü polis" yazarsanız yanlış anlaşılır. Bu insanın ceza kumbarasının bu kadar dolmuş olması da ayrı garip.
Benden Bu Kadar 1 hafta önce
"Batman'da hakkında 67 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü polis, ekiplerince yakalandı." şeklinde değil, "Batman'da hakkında 67 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, polis ekiplerince yakalandı." şeklinde olacak.
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA