SPOR

Antalya Bisiklet Turu Heyecanı Başlıyor

Antalya, dünyanın tek kıtalararası bisiklet turu olan organizasyonun 59'uncusuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Yarın başlayacak olan tur, 175 bisikletçiyi 1188 kilometrelik bir maceraya çıkaracak. İşte detaylar...

Antalya Bisiklet Turu Heyecanı Başlıyor
20-04-2024 16:39

Antalya, dünyanın tek kıtalararası bisiklet turu olan organizasyonun 59'uncusu için hazırlıklarını tamamladı. Yarın başlayacak olan tur, 25 takımın 175 bisikletçisini 8 etaplık bir mücadeleye davet ediyor. Toplamda 1188 kilometre pedal çevrilecek olan tur, TRT Spor ve Eurosport tarafından canlı yayınlanacak.

Organizasyonun tanıtım toplantısı Antalya'da gerçekleşti. Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Cumhurbaşkanlığı Destek ve Mali Hizmetler Genel Müdürü Mehmet Tuncer, Antalya Valisi Hulusi Şahin ve diğer katılımcılar, turun önemine vurgu yaptılar. Yıldız bisikletçi Mark Cavendish, geçmiş zaferlerinden dolayı turun heyecanını paylaştı. Türk bisikletçiler de tur için heyecanlı olduklarını belirttiler. Antalya Valisi Şahin, şehirdeki bisiklet turizminin ve etkinliklerin artmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Tur, sporun ve barışın bir araya geldiği anlamlı bir organizasyon olacak. Turun startıyla birlikte heyecan dorukta. Bisiklet tutkunları, Antalya'nın muhteşem coğrafyasında gerçekleşecek olan maceraya şahitlik etmek için sabırsızlanıyor. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA