GÜNDEM

ŞAKA GİBİ YOLCULUK!

ŞAKA GİBİ YOLCULUK!

ŞAKA GİBİ YOLCULUK!
08-09-2014 18:55

Van’a giden Batmanlı gencin dönüş hikâyesi, duyanlara “pes” dedirtti. Batman’a dönmek için gece seferi yapan şehirlerarası bir otobüse binen genç, sabah uyandığında kendini Diyarbakır’da buldu. Otobüs şoförü ve muavinlerine tepki gösteren genç, “neden levhaları takip etmedin?” sorusuyla şaşkına döndü.

AYNI KOLTUK, İKİ KİŞİYE SATILMIŞ

23 yaşındaki C.T. geçtiğimiz gün Yüzüncüyıl Üniversite’sinin düzenlediği yüksek lisans sınavına girmek için Batman’dan Van’a gitti. Van’da 2 gün kaldıktan sonra Batman’a dönmek için Vangölü firmasının otobüsüne bilet kesen genç, yolculuk etmek üzere saat 23.00’de Van otogarına gitti. Otobüse binen C.T. aynı koltuğun başka bir yolcuya daha satıldığını öğrenince şaşkına döndü. Duruma tepki gösteren C.T. yaşanan tartışmaların üzerine başka bir koltuğa oturtuldu.

BATMAN’A GELECEKKEN DİYARBAKIR’DA İNDİ

C.T.’nin yaşadıkları bununla da bitmedi. Gece 23.00’de hareket eden otobüse binen C.T. sabah 06.00’de Batman’a inmeyi planlarken saat 08.00’de gözlerini Diyarbakır’da açtı. Uyandığında kendini Diyarbakır şehir otogarı’nda bulunan C.T. yaşadıklarına inanamadı. C.T. bunun üzerine muavinlerle tartışmaya başladı. Otobüs muavinleri C.T.’den özür dilemek yerine “neden levhaları takip etmedin?” diyerek çevredekilere bir şok daha yaşattı.

MUAVİN, BENİ UYANDIRMALIYDI

Yaşadıklarını gazetemize anlatan C.T. “Van’dan bineceğim otobüste şaka gibi bir yolculuk yaptım. Hem aynı koltuğu iki kişiye satıyorlar, hem de Batman’da inmesi gereken yolcuyu uyandırmıyorlar. Sonra da levhaları takip etseydin diyerek beni suçluyorlar. Bu, olacak şey mi? Batman’a vardığımızda muavinlerin beni uyandırması gerekmez miydi?” diyerek tepki gösterdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA