GÜNDEM

ARGÜNAĞA, SOSYAL MEDYADAN UYARDI!

Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkan Yardımcı Hasan Argünağa, kapağı açık halde bırakılan kanalizasyon çukurunun, bir kadının yaralanmasına yol açtığını belirterek, tepkisini sosyal medya ortamında dile getirdi.

ARGÜNAĞA, SOSYAL MEDYADAN UYARDI!
04-09-2018 23:10

 

7 ÇOCUK ANNESİ, KANALİZASYON ÇUKURUNA DÜŞTÜ

7 çocuk annesi Hediye Altunhan, Belde Mahallesi’nde kapağı açık halde bırakılan kanalizasyon çukuruna düşerek, yaralandı. Altun, kaldırıldığı Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, Çevre Gönüllüleri Derneği Başkan Yardımcısı Argünağa da duruma sosyal medya ortamında tepki gösterdi.

YARALI KADINLA ACİLEN İLGİLENİLMELİ

Argünağa, paylaşımında “Batman Belediyesi'ne ait olan ve yıllardır üstü açık bulunan yağmursuyu tahliye kanalına düşen bir kadın ağır yaralandı. Saat 20.00 sularında karanlıkta kanalı fark edemeyen 7 çocuk annesi olan Hediye Altunhan, beton kanala düştü. Batman Bölge Devlet Hastanesi Acil Servisinde tedavi gören talihsiz kadının bazı kaburgalarının kırıldığı ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi. Birkaç yıl önce motosikletiyle aynı kanala düşen bir genç de boğularak hayatını kaybetmişti. Bu talihsiz gelişmeler, tepkilere neden oluyor. Vatandaşlar, Belediye Yetkililerinin ivedilikle mağdur aile ile ilgilenmesini istiyor” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA