ESNAF HABERLERİ

Aşk, sevgi ve lezzetin buluştuğu yer, Mirkan Chef Çiğköfte…

Batman - Belde Mahallesi Ömer Muhtar Bulvarı Özlem Apartmanında bulunan Mirkan Chef Çiğ Köfte Sahibi Mirkan Yıldız, hem çiğ köfte yoğurup satıyor hem sosyal kampanyalarda yer alarak gönülleri fethediyor.

Aşk, sevgi ve lezzetin buluştuğu yer, Mirkan Chef Çiğköfte…
25-06-2022 06:35
25-06-2022 09:59
BATMAN

BÜYÜK ŞİRKETLERDE ÇALIŞMIŞ BİR USTA…

Daha önce birçok yerde şef olarak çalıştığını ifade eden Şef Mirkan Yıldız “Daha önce sulu yemek, ızgara, döner, tantuni ve salata sosu olarak TÜPRAŞ gibi birçok büyük şirkette yer aldım. Şuan aydır kendi ismim altında Mirkan Chef Çiğ Köfte Salonu olarak 2 personelimle beraber hizmet veriyoruz” dedi.

ÇİĞ KÖFTEYİ SEVGİYLE YOĞURUYOR

Yaptıkları çiğ köfteleri sevgiyle yoğurduklarını belirten Yıldız “Çiğ köfte yaparken lezzeti ve tadı iyi tutturmak için iyice yoğuruyorum ve işimi sevgiyle yapıyorum. Çiğ köfteyi ellerlimle yoğuruyorum. Müşterilerimizin çiğ köfte yerken sadece bir yemek yemelerini değil, yedikleri yemekten ötürü mutlu olmaları bizi de mutlu ediyor” dedi.

İÇİNİZ RAHAT OLSUN, DOĞAL ÜRÜNLER KULLANILIYOR

Şef Mirkan Yıldız, çiğ köfte yaparken doğal ürünler kullandıklarına dikkat çekerek “Çiğ köftede kullandığım birçok malzemenin doğal yollarla yapılmış olmasına dikkat etmeye çalışıyorum. Aldığım ürünlerin fabrikasyon değil doğal olması lezzeti yakalama konusunda bize hem destek oluyor hem de vatandaştan olumlu dönüşler almamızı sağlıyor” dedi.

“OLUMLU DÖNÜŞLER ALIYORUZ”

Çiğ köftesini şiddetle tavsiye eden Şef Mirkan Yıldız “Hem dükkânımıza gelen müşterilerimizden hem de sipariş gönderdiğimiz ev ve iş yerlerinden gelen olumlu dönüşler yaptığımız işi ne kadar iyi yaptığımızı ve vatandaşın bizi tercih ettikten sonra aldıkları lezzetten dolayı biz den vazgeçemiyorlar. Bu da müşteri sayımızın her geçen artmasına katkı sağlıyor. Tüm vatandaşlarımıza bu lezzeti denemelerini şiddetle tavsiye ediyorum” dedi.

USTAMIZ SOSYAL KAMPANYALARDA DA YER ALIYOR

Batman’da ihtiyaç sahibi ailelere çeşitli yardımlarda bulunduğunu ifade eden Şef Mirkan Yıldız “Batman’da yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik çalışmalar yapıyoruz. Gerek kıyafet gerekse temel gıda ürünlerinde yardıma ihtiyacı olan vatandaşların ihtiyaçlarını bir nebze de olsa gidererek, onlara bir parça nefes olmaya çalışıyoruz” dedi.

“7 AY İÇİNDE 3500 AİLEYE ULAŞTIK”

Tek başına başladığı yardım kampanyalarında şuan bir ekibe sahip olduğunu ifade eden Şef Mirkan Yıldız “Tek başıma başladığım bu yolda şuanda 15 kişilik bir ekibim var. 15 kişilik ekibimle beraber sadece 7 ay içerisinde 3500 aileye destekte bulunduk. Onların gözünde mutluluğu görünce biz de çok mutlu olduk. Amacımız daha fazla insana ulaşarak bu iyilik hareketinin tohumlarının herkesin gönlüne ekebilmek” dedi.

“TAZİYE EVLERİNE ÜCRETSİZ YEMEK YAPIYORUM”

Aileler dışında taziye evlerine yönelik de çalışmalar yaptıklarını ifade eden Şef Mirkan Yıldız “Taziye evlerine ücretsiz yemek yaparak destek oluyoruz. Taziye evinde acısını yaşayan vatandaşların en azından yemek kısmını düşünmemeleri adına oraya gidiyor ve yemekleri yapıyorum. Şuana kadar birçok taziye evinde, birçok kez yemek yaptım ve hiçbir ücret talep etmedim. Hayatın herhangi bir alanında bize ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın yardımına koşmaktan asla geri durmadım, bundan sonra da durmayacağım” dedi.

SOKAKTAKİ CANLARIMIZI UNUTMAYALIM

Sokak hayvanlarını da unutmadıklarını söyleyen Şef Mirkan Yıldız “Hayatımızda önemli bir yere sahip olan sokak hayvanlarını, dostlarımızı da unutmadık. Sokaktaki dostlarımıza yönelik de çalışmalar yapıyoruz. Hayvanların doğal yaşam alanları biz inanlar tarafından bozulduğu için artık sokaklarda yaşamak onlar için çok daha zor bir hal almış durumda. Bu yüzden sokaktaki canlarımızı unutmayalım lütfen. Evinizin ve iş yerinizin önüne koyduğunuz bir kap yemekle ve en önemlisi onları sevdiğinizi hissettirmenizle yardımcı olabilirsiniz” dedi.

İYİLİK BULAŞICIDIR

Son olarak bu yolda olduğu için mutluluğunu ifade eden Şef Mirkan Yıldız “Bizler bu yolda olduğumuz için çok mutluyuz. İyilik bulaşıcıdır, en büyük zenginlik gönül zenginliğidir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA