GÜNDEM

“ÇÖZÜM SÜRECİNE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

“ÇÖZÜM SÜRECİNE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

“ÇÖZÜM SÜRECİNE SAHİP ÇIKMALIYIZ”
20-07-2014 18:17

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Konfederasyonu, TPAO Kristal Park Tesisleri’nde iftar programı düzenledi...

Programa Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Vali Azmi Çelik, Belediye Eş Başkanı Gülistan Akel, (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, STK temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

O GÜNKÜ BATMAN NERE BUGÜNKÜ BATMAN NERE

(TESK) Genel Başkanı Palandöken yaptığı konuşmada “Bundan 5 yıl önce Batman’a geldiğimde, o günkü Batman nere bugünkü Batman nere. Hem fiziki şartların güzelleşmesi ticaret aleminin gerçekten de söylenebileceğinin üstünde gelişmesi, insanların birbirlerine saygı ve sevgiyle yanaşması kadar güzel hiç bir şey yoktur. Bin yıldır birlikte olduğumuz, birbirimizle hiçbir kavgamız değil nifak toplumlarıyla ancak aramızın açılmasından medet bekleyenlerin de emekleri boşa gitti. İşte görüyorsunuz Türkiye’de huzur ve güvenin insanların birbirlerine saygı ve sevgi ile bu ülkenin, bu kentin ne şekle dönüşebildiğini belki sizler görmüyorsunuz ama biz yabancı gözle bu bölgeye geldiğimiz zaman gelişmeleri gördüğüm zaman esnaf sanatkârın huzur içerisinde işlerini yaptıklarını görmenin mutluluğu içerisindeyim” dedi.

GENİŞ BİR COĞRAFYAYA İLHAM KAYNAĞI OLACAĞIZ

Maliye Bakanı Şimşek de iftar programında yaptığı konuşmada “Ortadoğu coğrafyasında nerede olursa olsun bu fitne fesat kaynaklı iç kargaşa, zulüm ve kan, bir Müslüman olarak hepimizi üzüyor. İnşallah biz bunlardan ders çıkartacağız, ülke olarak çözüm sürecine sahip çıkıp birlik, beraberliğimizi daha da güçlendireceğiz. Bütün Ortadoğu için hatta daha geniş bir coğrafya için sorunlarımızı daha çok demokrasi daha çok temel hak ve özgürlük ekseninde, kardeşlik hukuku içerisinde çözerek geniş bir coğrafyaya ilham kaynağı olacağız” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA