SİYASET

FIRAT, AK PARTİ’Yİ ELEŞTİRDİ

FIRAT, AK PARTİ’Yİ ELEŞTİRDİ

FIRAT, AK PARTİ’Yİ ELEŞTİRDİ
21-11-2014 18:23

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, AK Parti’nin LGBTİ (lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks) seminerine temsilci göndermeye karar almasını büyük bir utanç olarak yorumladı.

Fırat, açıklamasında “Avrupa birliği sevdası ile yıllardır kıvranan siyasi iktidar sonunda bunu da yaptı. İslam’ın asırlar evvel yasak koyduğu bir sapıklığa destek vermek üzere temsilci göndererek, ahlak ve manevi değerlere ne kadar önem verdiği bir kez daha ortaya çıkmıştır.

İnsan haklarından ve özgürlükten dem vurarak bu ahlaksız ve insanlık dışı fiilin savunulacağı bu davete katılmakla İslam’ın ve Müslümanların en kutsal değerlerini hiçe saymak anlamına gelmektedir. Bu fiil asla insan hakkı falan değildir. Buna destek vermek ve savunmak Allah’a karşı yapılmış bir isyandır. Bu yapılanlar, asırlarca bütün dünyaya hak, adalet, medeniyet ve İslam’ın temel prensiplerini götüren ecdadımızın mezarda kemiklerini sızlatacaktır. Bu sapıklığa ve rezalete destek veren ve savunanlar yarın bu millete ve en önemlisi Allah’a hesap veremeyecektir” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA