Balkan Şampiyonluğu Batman’ın: Tebrikler Ali…

Balkan Şampiyonluğu Batman’ın: Tebrikler Ali…

Romanya'da düzenlenen U-20 Balkan Atletizm Şampiyonası'nda piste çıkan TPAO Petrolspor'lu Milli Atlet Ali Bıçakçı, 3000 metre engelli koşuda elde ettiği şampiyonlukla Türkiye'nin gururu oldu.

U-20 Balkan Ülkeleri Atletizm Şampiyonası'nda Batman'ı ve TPAO Petrolspor'u temsil eden Milli Atlet Ali Bıçakçı, 3000 metre engelli yarışını 9 dakika 10 saniyelik dereceyle tamamlayarak Balkan Şampiyonu unvanını kazandı.

U-20 AVRUPA ŞAMPİYONASI BARAJINI DA GEÇTİ

Balkan Şampiyonu Ali Bıçakçı, koştuğu 9.10'luk derecesiyle U-20 Avrupa Atletizm Şampiyonası katılım barajını da geçmeyi başardı. Genç milli atlet, Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkını elde ederken, gelecek organizasyonlar için de madalya adayları arasında gösteriliyor.

PETROLSPOR KULÜBÜ ATLETİZMİN ÖNEMLİ MERKEZLERİNDEN BİRİ

TPAO Batman Bölge Müdürü ve TPAO Petrolspor Kulüp Başkanı Murat Karataş “Ali Bıçakçı'nın Balkan Şampiyonu bizim için büyük gurur. TPAO Petrolspor olarak atletizm branşında uzun yıllardır örnek gösterilen bir altyapıya sahibiz. Bugüne kadar milli takımlara çok sayıda sporcu kazandırdık. Türkiye’de atletizm denildiğinde akla ilk gelen kulüpler arasında yer alıyoruz. Bu başarılar tesadüf değil, disiplinli çalışma, güçlü altyapı ve planlı yatırımların sonucudur. Batman'ın yetenekli çocuklarını sporla buluşturmayı sürdüreceğiz. Hedefimiz sadece Balkanlar'da değil, Avrupa ve dünya şampiyonalarında da madalya kazanan sporcular yetiştirmektir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ