GÜNDEM

BAŞEĞMEZ’DEN VALİ ŞAHİN’E ZİYARET

Batman Valisi ve Batman Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Basın İlan Kurumu Diyarbakır Müdürü Osman Başeğmez’i makamında kabul etti.

BAŞEĞMEZ’DEN VALİ ŞAHİN’E ZİYARET
04-12-2021 10:55
BATMAN

Batman Belediyesi’nde gerçekleşen kabulde, Basın İlan Kurumu Diyarbakır Şube Müdürü Osman Başeğmez, çalışmaları hakkında Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’e bilgi verdi.

Diyarbakır Müdürlüğü olarak, aralarında Batman’ında bulunduğu, Mardin, Siirt, Şırnak, Muş, ve Bingöl illerine hizmet verdiklerini ifade eden Başeğmez, ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede, “Batman ilimizde Sayın Valimizin değerli katkılarıyla bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız ile sorunsuz bir iş akışı yürütüyoruz. Çalışmalarımızda Sayın Valimizin hep desteğini yanımızda gördük. Basın dostu valimize, sektörümüze katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarken, sektörün beklentilerini de arz etme imkânı bulduk. Genel Müdürümüz Sayın Rıdvan Duran’ın geçtiğimiz ay bölgemizdeki basın buluşmasında gündeme gelen konuları Sayın Valimize de arz ettik. Batman Valimiz Sayın Şahin’e değerli kabulleri için teşekkür ediyorum.”dedi.

Batman Valisi Hulusi Şahin’e ziyaretin anısına, Basın İlan Kurumu Yayınlarından olan ‘Basının Gözünden Ayasofya’ kitabı hediye edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA