SAĞLIK

Batıgöz Sağlık Grubu’nda resmi açılış heyecanı

Uluslararası standartlarda hizmet ve kalite anlayışından yola çıkarak Türkiye ve yurt dışında sağlık hizmetlerini artırma hedefiyle çalışmalarına devam eden ve geçtiğimiz mart ayında bölgenin tek tıp merkezi olma özelliği taşıyan Batman şubesini hizmete açan Batıgöz Sağlık Grubu, Batıgöz Batman Cerrahi Tıp Merkezi’nin resmi açılışını gerçekleştirdi.

Batıgöz Sağlık Grubu’nda resmi açılış heyecanı
30-09-2023 08:12
29-09-2023 16:29
BATMAN

SAĞLIK VE ESENLİĞE SÜREKLİ KATKI

2004 yılında Op. Dr. Mehmet Söyler tarafından İzmir'de açılan ilk şubesinden bu yana yurt içi ve yurt dışında kaliteli hizmet anlayışıyla Türkiye'nin önde gelen sağlık kuruluşlarından biri olan Batıgöz Sağlık Grubumart ayında faaliyete başlayan Batman şubesinin resmi açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreni, Batman ValisiEkrem Canalp’in yanı sıra çok sayıda iş insanı ve bölgenin birçok önemli isminin katılımıyla gerçekleşti. Törende konuşan Batıgöz Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Söyler, faaliyet gösterdikleri her alanda yüksek kaliteli, ve hasta merkezli sağlık hizmeti vermeyi taahhüt ettiklerinin altını çizerek“Kaliteli sağlık hizmetine erişmeyi herkesin hak ettiğine inanıyor, sağlık ve esenliğe katkıda bulunmak için hız kesmeden çalışmayı sürdürüyoruz.Babamız Dr. Mehmet Söyler’inbaşlattığı bu projeyi faaliyete geçirerek başta Batman olmak üzere bölgenin dört bir yanına ulaştırmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

 5000 M2 ALANA YAYILAN 6 KATLI BİNA

Op. Dr. Mehmet Söyler’in vefatı öncesinde Batman’a kazandırdığı yatırımla hayata geçen ve bir süredir sadece Batman'a değil civar illere de hizmet sağlayanBatıgöz Batman Cerrahi Tıp Merkezi, ileri teknoloji tanı ve tedavi cihazlarını ve etkin tanı tedavi sağlama potansiyelindeki uygulamaları Batmanlıların hizmetine sunuyor. Mart ayından bu yana 5.000 m2 alandaki 6 katlı binasında faaliyet gösteren Batıgöz Batman Cerrahi Tıp Merkezi göz sağlığının yanı sıra Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ve Dahiliye branşlarında da hizmet veriyor. Açılışından bu yana bölge halkının yoğun talep gösterdiği Batman merkezinin, zaman içinde branş sayısını artırmayı planladığını daha önce duyuran Batıgöz Sağlık Grubu resmi açılış töreniyle, daha geniş kitleleri sağlık hizmetiyle buluşturmaya yönelik hedeflerini de duyurdu. Batıgöz Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Söyler, sağlık hizmetlerinde uluslararası standartları korumak içinsürekli çalıştıklarını belirterek, "Türkiye’deki şube sayımızı Batman ile birlikte yediye çıkarmış bulunuyoruz. Yolumuza özlemle andığımız babamız Dr. Mehmet Söyler’den devraldığımız değerler doğrultusunda devam ederken daha geniş kitleleri kaliteli sağlık hizmetiyle buluşturmak için büyümeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

 BATIGÖZ SAĞLIK GRUBU HAKKINDA

Alanında ileri teknolojiyi takip eden ve uygulayan bir sağlık kuruluşu olan Batıgöz Sağlık Grubu, uzman hekimleri ve profesyonel kadrosu ile yurt içi ve yurt dışı merkezlerinde hasta odaklı hizmet sunmayı ilke edinmiştir. 2004 yılında Op. Dr. Mehmet SÖYLER tarafından İzmir'de kurulan Batıgöz Sağlık Grubu, yola çıktığı göz sağlığı alanının yanı sıra 2017 yılından bu yana diğer branşlarda da tanı ve tedavi imkânı sunarak büyümeye devam etmektedir. Yurt içinde İzmir, İstanbul, Manisa, Hatay (İskenderun) ve Batman’da hizmet veren Batıgöz, yurt dışında Romanya, Ukrayna, Hollanda ve Azerbaycan’daki merkezleri ile yüksek kaliteli hizmet anlayışını uluslararası arenaya taşımıştır. (Haber Merkezi)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA