GÜNDEM

ORTADA KALDIRIM VAR YANDAN GEÇ!...

Batman’da genişletilen yolun ortasında kalan kaldırım, görenleri hayrete düşürüyor.

ORTADA KALDIRIM VAR YANDAN GEÇ!...
26-01-2016 20:25

Gültepe Mahallesi Gültepe Kavşağındaki yol, dar olduğu gerekçesi ile Karayolları Müdürlüğü tarafından bakıma alındı. Yol, Karayolları ekipleri tarafından yapılan hummalı çalışma ile genişletilirken, yolun ortasında kalan kaldırım ise “bu işte bir terslik var” dedirtti.

KALDIRIMIN BİR UCU ALTGECİDE İNİYOR

Yolun ortasında bırakılan kaldırım, soru işaretlerine yol açtı. Kaldırımın bir ucunun Gültepe Köprülü Kavşağa indiği görülürken, iki yol ortasında kalan kaldırımda yürüyen vatandaşlar ise yaşanan durumu anlamakta güçlük çekti.

İKİ YOLUN ORTASINDA YÜRÜME YOLU OLUR MU?

İki yol ortasında bırakılan kaldırımın ne olacağı merak konusu olurken, vatandaşlar da duruma tepki gösterdi. İsmini vermek istemeyen bazı vatandaşlar, Allah’a emanet bir şekilde yaşadıklarını ifade ederek, duruma çözüm bulunmasını istedi. Bu durumun hem komik hem de üzücü olduğunu dile getiren vatandaşlar “Burada yol dar olduğu için yol genişletme çalışması yapıldı. Yol yapılan çalışma sonucu genişletildi ancak yolun kenarında olan kaldırım bu sefer iki yol ortasına düştü” ifadelerini kullandı.

BAZI VATANDAŞLAR YÜRÜYÜŞ YOLU SANIYOR

Yol genişletme çalışmasından haberdar olmayan ve kaldırımı yürüyüş yolu sandığını dile getiren çevre sakinleri “Kaldırımda yürüyen vatandaşlar çevrelerinde vızır vızır geçen araçlardan etkileniyor. Çünkü burası bir yürüyüş yolu değil ya unutulmuş ya da bilerek bırakılan bir kaldırım. Biz çevre sakinleri olarak bu durumun akıbetini merak ediyoruz” dedi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA