YENİ YERLER

BATMAN'DA IZGARADA EZBER BOZAN BİR MEKAN

Batman’ın başarılı restoran işletmecilerinden Kerem Çimen, meşhur Balık Evi bitişiğinde Can Ciğer Ocakbaşı’nı da hizmete açtı.

BATMAN'DA IZGARADA EZBER BOZAN BİR MEKAN
27-08-2021 13:31
BATMAN

BALIK EVİ’NİN 10 YILLIK TECRÜBESİYLE IZGARA SALONUNU AÇTI

Batman Park AVM karşı sokağında 10 yıl önce açtığı Balık Evi’yle sektörün tanınan ismi haline gelen Kerem Çimen, Balık Evi bitişiğinde Can Ciğer Ocakbaşı’nı da hizmete açtı. Balık Evi’nde sezonuna göre kalamar, karides, levrek, çupra, somon, hamsi gibi bütün balık çeşitlerini taze taze hem satan hem pişirerek servis eden Çimen, Can Ciğer Restoranı’nda da ızgara yemekleriyle fark yaratmaya başladı.

DİYARBAKIR’IN MEŞHUR USTASI ARTIK BATMAN’DA

Diyarbakır Dağ Tek Kapı Ciğercisi’nden getirttiği usta aşçıyla Batman’da ızgarada ezber bozacaklarını belirten Çimen “Bugüne kadar bildiğiniz bütün ızgara yemeklerini unutun. Çünkü ezber bozan bir mekanla hizmetteyiz. kemikli kuşbaşı, kuzu şiş, adana, urfa, haşhaş, patlıcanlı, domatesli, mantarlı, soğanlı, dalak, kuzu yürek, but şiş ve çıtır pirzola ızgara çeşitleriyle Batman’da 1 numara olacağımızdan eminim. Tamamen kendimize özgü pişirme tekniğimiz ve kendimize özgü sunum şeklimizle rakip tanımıyoruz. Hergün taze olarak kasaptan aldığımız en kaliteli et ve tavuklarla hazırladığımız ızgara yemeklerimizi tadanlar, mutlaka ama mutlaka bir daha geliyor. Bugüne kadar hiç ızgara yememişim dedirtecek lezzette ızgaralar hazırlıyoruz. Haftanın 7 günü saat 23.00’e kadar açığız. Yemeğin yanında hazırladığımız çıtır ekmek, kendimize özgü hazırladığımız yeşil naneli mehir, mevsim salataları, közlenmiş biber ve soğanlar, açık ayran ve el yapımı şalgam çeşitleriyle sofraları süslüyoruz. En büyük mutluluğumuz, insanların buradan mutlu ayrılması ve defalarca yeniden yeniden severek gelmesi” dedi.

FİYATLARDA DA EZBER BOZUYOR

Can Ciğer, piyasa ortalamasının çok altında fiyatlarla da ezber bozuyor. İki katlı mekanda ve sokağa açılan teras bölümüyle müşterilerini şık ve rahat ortamda ağırlayan Can Ciğer Ocakbaşı, Batman’da en uygun fiyatla yemek yenilebilecek yer olma konusunda da iddialı.

PAKET SERVİSİ DE VAR

0488 212 72 07 numaralı hattan ulaşabileceğiniz mekanda, ev ve işyerlerinize paket servisi de talep edebilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA