GÜNDEM

BATMAN'DA YENİ YASAKLAR GETİRİLDİ

Batman İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, Vali Hulusi Şahin Başkanlığı’nda toplandı. Valilikten yapılan açıklamada, koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni kararlar alındığı bildirildi.

BATMAN'DA YENİ YASAKLAR GETİRİLDİ
28-11-2020 19:27

 

SAĞLIK KURUMLARIN KANTİNLERİ AÇIK OLACAK
Bu kapsamda kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşlarına ait kantin ve kafeteryalardaki yiyecek ve içeceklerin sadece paket servis veya gel al hizmeti verecek şekilde açık olacağı belirtildi. 

İZOLE EDİLENLER, SINAVA KATILABİLECEK
Alınan kararlar kapsamında, 13 Aralık'ta yapılacak olan Özel Güvenlik 90. Temel Eğitim ve 66. Yenileme Eğitim Yazılı Sınavına katılması gereken ancak evde izole olan vatandaşların sınav süresince evlerinden ayrılmalarına müsaade edileceği ve herhangi bir cezai işlem yapılmayacağı bildirildi.

STK SEÇİMLERİ ERTELENDİ
Ayrıca, dernek genel kurullarının ertelenmesine ilişkin durum doğrultusunda daha önce de 1 Aralık'a kadar yapılmaması kararlaştırılan, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ve üst kuruluşları, birlikler, kooperatifler, barolar ve meslek odaları tarafından düzenlenecek etkinliklerin genel kurul toplantıları dâhil 1 Mart 2021 tarihine kadar ertelenmesine karar verildi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA