Batman Engelliler, play-off için hazır…

Batman Engelliler, play-off için hazır…

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) 1. Ligi’nde mücadele eden ve play-off’u garantileyen Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin son maçını Engelsiz Gaziantep Spor Kulübü ile karşılaşacak. Hafta sonu kendi evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan takım, ligin son haftasını bay olarak geçirecek ve gözünü 1-2 Mart’ta başlayacak.

MAÇA DAVET…

Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya “Hafta sonu oynayacağımız maçın hazırlıklarını tamamlamış bulunmaktayız. Ekip olarak yükselme grup maçlarına odaklanmış durumdayız ve batmanlı hemşerilerimizi, sporseverleri maça davet ediyoruz” dedi.

Başkan Kaya, sezon boyunca ulaşım desteği sağlayan Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve sponsorluklarıyla takıma katkıda bulunan Batman Tüpraş Rafineri Müdürlüğü ile Lavi Meyve Suları Firması’na teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ