GÜNDEM

Batman girişi, duble yola kavuşuyor

Batman Valisi Ekrem Canalp, Diyarbakır yolu kent girişinde bulunan 7 km'lik tek şeritli yolun duble yola dönüştürülmesi için başlatılan çalışmaları inceledi.

Batman girişi, duble yola kavuşuyor
21-06-2022 17:18
21-06-2022 17:20
BATMAN

Batman'ın Bismil mevki girişinde bulunan ve tek şerit olan 7 km'lik yolun yapımı için çalışmalara başlandı. Karayolları Diyarbakır Bölge Müdürlüğü tarafından 21 Temmuz'da ihaleye çıkılacak yolda incelemelerde bulunan Vali Canalp, Karayolları Diyarbakır Bölge Müdürü Savaş Bayındır'dan projenin detayları ile ilgili bilgi aldı.

“İKİNCİ BİR KÖPRÜ YAPILACAK”

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Vali Canalp, “Kent girişinde yapılacak duble yol projesinin Batman için kıymetli bir proje.Batman'ın duble yol ağında kent girişindeki 7 km'lik kısmın eksik kaldığını ve bu proje ile bu eksiklik tamamlanacak. Biz bu projeyi sayın Cumhurbaşkanımızın emir ve talimatları doğrultusunda Ulaştırma Bakanımız sayın Adil Karaismailoğlu'nun da yakın gözetimi ve talimatları doğrultusunda gerçekleştirmiş olduğumuz bir projedir. Buradan hem sayın Cumhurbaşkanımıza hem de Ulaştırma Bakanımıza ve hem de Karayolları bölge müdürümüze göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Proje tamamlandığında kesintisiz ve kaliteli bir duble yolun Batman'a kazandırılacağız. Yol üstünde ikinci bir köprü ve 4 adet kavşak yapılacak.”dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA