SPOR

HAKEMLİK KURSU İÇİN SON GÜN

WUSHU Federasyonu, Spor Akademisi ev sahipliğinde Batman’da hakemlik kursu düzenliyor.

HAKEMLİK KURSU İÇİN SON GÜN
07-05-2015 21:16

Doğu ve Güney Doğu Genel Koordinatörü ve Spor Akademisi Kurucusu Abdülaziz Velioğlu, 3 gün sürecek olan hakemlik kursuna, lise mezunu 18 yaş ve üstü herkesin katılabileceğini ifade etti.

Velioğlu, açıklamasında “Hakemlik kursumuz Türkiye WUSHU Federasyonu Başhakemi Abdulvahit Alagöz gözetiminde gerçekleşecek. Kursa Şırnak, Muş, Mardin, Siirt, Diyarbakır, Van, Bitlis illerinden katılım sağlanacak. Kurs sonunda başarılı katılımcılara hakemlik diploması ve Türkiye WUSHU Federasyonu onaylı kimlik kartı verilecek. Hakemlik kursuna katılıp başarılı olan ve diploma ve kimlik kartı alan hakemlerimiz daha sonra yapılacak olan şampiyonalarda ve etkinliklerde ücretli görev alma hakkı kazanacaklar” dedi.

Başvuruların, bugün mesai bitimine kadar Kültür Mahallesi Dubai İş Merkezinde bulunan Batman Spor Akademisine yapılabileceğini açıklayan Velioğlu “Hakemlik için başvuru yapacak adaylardan kimlik fotokopisi, 4 adet vesikalık fotoğraf, sabıka kaydı, sağlık raporu ve garanti bankasına Türkiye WUSHU Federasyonu hesabına yatırılan 90 Türk lirası dekontuyla Batman Spor akademisine gelerek kayıtlarını yapabilirler” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA