SÄ°YASET

BATMAN’IN YATIRIM PROGRAMI, ANKARA’DA GÖRÜŞÜLDÜ

AK Parti İl Başkanları Toplantısına katılmak üzere Ankara’ ya giden Batman İl Başkanı Diyaeetin Uçar, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Başkanlığında düzenlenen yatırım değerlendirme toplantısına da katılım sağladı.

BATMAN’IN YATIRIM PROGRAMI, ANKARA’DA GÖRÜŞÜLDÜ
13-10-2016 19:34

Toplantıda, Batman ve bölge illerine yapılacak olan yatırımlar görüÅŸüldü. Ä°luh Deresinin ıslah çalışması, 2. Organize Sanayi Bölgesi, yeni devlet hastanesi ve eÄŸitim yatırımlarını, deÄŸerlendirdiklerini söyleyen Uçar “Batman’ın beklenen projeleri, Bakanlıklarla görüÅŸmeye devam edeceÄŸiz. Ä°luh Deresi Islah Projesini, kentsel dönüÅŸüm projesi kapsamında Kalkınma Bakanlığı ile görüÅŸtük. Bakanlıktan destek alacağız. Hedefimiz, yatırımlarla Batman’ı cazibe merkezi haline getirmektir” dedi.

OSB Ä°ÇÄ°N 2 BÄ°N DÖNÜMLÜK ARSANIN ONAYI VERÄ°LDÄ°

AK Parti Ä°l BaÅŸkanı Uçar, açıklamasının devamında “Batman’a yatırım yapmak isteyen firmalara Organize Sanayi Bölgesinde yer tahsis etme çalışmaları sürüyor 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin yapımı için Bakanlıktan 2 bin dönümlük arsa onayı verildi. Arsanın tahsisine iliÅŸkin çalışmalar sürüyor. Ayrıca Batman’da yapılması planlanan Devlet Hastanesi için 80 dönümlük arsa tahsis edilerek, en yakın sürede hastane inÅŸaatının yapılması ihaleye sunulacaktır” dedi. (AK Parti Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA