Batman Valisi’nden 19 Eylül mesajı

Batman Valisi’nden 19 Eylül mesajı

Batman Valisi Ekrem Canalp, 19 Eylül Gaziler Günü’ne ilişkin açıklama yaptı.

Vali Canalp, mesajında “Tarih boyunca hürriyetinden ve bağımsızlığından asla taviz vermeyen aziz milletimiz, vatanını ve bayrağını korumak uğruna şehitlik ve gaziliği en yüce mertebe olarak görmüş, bu uğurda verilen mücadelelerle destansı zaferler kazanmıştır. Milletimizin onuru ve gururu olan gazilerimiz, cesaretin, fedakârlığın ve vatanseverliğin canlı timsalleridir. Onların kararlılığı sayesinde bu topraklarda özgürce yaşıyor, birlik ve beraberlik içinde geleceğe güvenle bakabiliyoruz. Bizlere emanet edilen bu cennet vatan, şehitlerimizin ve gazilerimizin paha biçilemez mirasıdır. Gaziler Günü, bu emanete sahip çıkma kararlılığımızı tazelerken, bizlere, ülkemizi daha güçlü, daha müreffeh yarınlara taşımak için hep birlikte azimle çalışmanın önemini de hatırlatmaktadır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
Ertan Bacanak
Ertan Bacanak 10 ay önce
Sayın valimiz, Gazze deki durumu gözönünde bulundurarak, festival adı altında müzik dans vb.. gösterilerin düzenlenmesi ne denli doğru ve yerinde olmuştur ..

Bizim vergilerimiz ile ne idugu belirsiz şekilsiz kilksiz sanatçı müsveddesi şebeklere devasa paralar ödenmedi asla ve kat'â kabûl edilebilirler / tolere edelibilir durum değildir ..