GÃœNDEM

BATMAN'DA HAPÅžIRAN KIZ Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ° YENÄ° GELÄ°ÅžME

Batman'da hapşırma nöbeti geçiren 15 yaşındaki Yağmur Çaprak, kentteki özel bir hastanede tedavi altına alındı.

BATMAN'DA HAPÅžIRAN KIZ Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ° YENÄ° GELÄ°ÅžME
19-01-2021 17:22

 

HASTANE YÖNETÄ°MÄ°, YAÄžMUR’UN MASRAFLARINI ÜSTLENDÄ°
SaÄŸlık Mahallesi'nde ikamet eden, 10 gün önce baÅŸlayan burun kaşıntısının ardından sık sık hapşıran YaÄŸmur Çaprak, basında yer alan haberlerden sonra Batman Medical Park Hastanesi’nde tedavi altına alındı. YaÄŸmur’un tedavi masraflarını üstlendiklerini belirten 
BaÅŸhekim Op. Dr. Özgür Cem Müsri “Yaprak'ı tedavisi için hastanemizde misafir ediyoruz. Åžu an genel durumu iyi. Gerekli tetkik ve tedavilerine baÅŸladık. Ä°nÅŸallah yakında sonuçlarını göreceÄŸiz” dedi.

HEDEFÄ°MÄ°Z, HASTALIÄžIN TEÅžHÄ°SÄ°NÄ° YAPMAK
Müsri, dâhiliye, nöroloji, kulak, burun, boÄŸaz, endokrin, göÄŸüs hastalıkları, alerji uzmanlarından oluÅŸan deneyimli ekiple Çaprak'a faydalı olmaya çalıştıklarını ifade ederek “Kızımızın kan tahlillerini aldık, görüntüleme tetkiklerini istedik. Beyin ve karın tomografisini çektik. BoÄŸaz muayenesi yapıldı. Organize bir patoloji bulursak hemen tedaviye baÅŸlamayı düÅŸünüyoruz. Hedefimiz YaÄŸmur kızımızın sıkıntısı, hapşırmaları organik mi psikolojik mi bunu çözmek. Bu problemi çözdükten sonra organik bir neden varsa ona göre müdahale edeceÄŸiz. Organik bir neden yoksa psikoloji doktorumuz eÅŸliÄŸinde gerekli tedavisine baÅŸlayacağız” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA