GÜNDEM

BATÜ çalışanları, üniversiteyi sahiplendi…

Batman Üniversitesi (BATÜ) çalışanları, son zamanlarda üniversite ile ilgili çıkan karalama haberlere yönelik basın açıklaması yaptı.

BATÜ çalışanları, üniversiteyi sahiplendi…
27-05-2014 21:24

Batman Üniversitesinin 7 Fakülte, 3 Enstitü, 3 Yüksekokul,  4 Meslek Yüksekokulu, 6832 öğrenci, 357 akademik ve 234 idari personeli ile gün geçtikçe gelişme gösterdiğini vurgulayan üniversite çalışanları, bazı kesimlerin üniversite ile ilgili “çamur at izi kalsın” politikası yürüttüğünü dile getirdi.
Konuyla ilgili yapılan kamuoyu duyurusunda “bazı haberler, üniversitenin büyümesi ve gelişmesini istemeyen, kendi şahsi menfaat ve beklentilerini Batman’a sağlanan katma değerden önde gören, kurum içinde ve dışında bazı kişisel beklenti ve menfaatleri karşılanmayan kişilerin şahsi husumetlerini sergiledikleri asılsız haberlerden ibarettir. Bu tür asılsız ve mesnetsiz haberler özelde üniversitemize, genelde ise Batmanımıza zarar vermektedir, öğretim elemanlarının üniversitemizi tercih etmelerini etkilediği gibi mevcut öğretim elemanlarını da huzursuz etmektedir. Bu durum yeni bölümlere öğrenci alınarak aktif hale gelmesini de olumsuz hale getirmektedir. Bu tür olumsuz haberlerle Üniversite yönetimini asılsız ve mesnetsiz ithamlarla eleştirmek ve bu şekilde kamuoyunda olumsuz algı yaratmak, başta Batman Üniversitesi olmak üzere Batman’a ve Batmanlılara yapılmış en büyük haksızlıktır”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA