GÜNDEM

DOSEM’Lİ MELEKLER KAMPA GİDİYOR

Down Sendromlu Melekler Derneği (DOSEM), 20 down sendromlu çocuğu, aileleriyle birlikte İzmit Yuvacık’ta kampa götürüyor.

DOSEM’Lİ MELEKLER KAMPA GİDİYOR
07-10-2015 20:40

DOSEM, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen “Melekler Kampı “ projesi kapsamında düzenleyeceği eğitim ve seminer faaliyetleriyle, down sendromlu çocukların aileleriyle bağlarını güçlendirmeyi hedefliyor. Projeye ilişkin bilgi veren DOSEM’in Kurucu Başkanı M. Emin Baş, kamp süresince kişisel gelişim seminerleri ve psikolojik desteklerle aileleri de bilgilendireceklerini söyledi. Engelleri dolayısıyla toplumdan dışlanan çocuk ve gençlerin toplumsal uyumlarına katkı sağlamaya çalıştıklarını vurgulayan Baş “Down sendromlu çocuk ve gençlerimizin kişisel potansiyellerini ortaya çıkarmak, bulundukları evden, kurumdan ayrı bir mekanda sadece kendilerine özel hazırlanmış bir programla aileleriyle birlikte eğlenceli, kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak istiyoruz” dedi.

Proje kapsamında düzenlenecek kampın yanı sıra down sendromlu çocuk ve aileleri için İstanbul gezisinin de düzenleneceği bildirildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA