GÜNDEM

“OKAN KONUŞURSA TÜRKİYE’DE YER YERİNDEN OYNAR”

“OKAN KONUŞURSA TÜRKİYE’DE YER YERİNDEN OYNAR”

“OKAN KONUŞURSA TÜRKİYE’DE YER YERİNDEN OYNAR”
29-01-2015 19:23

İzmir merkezli 13 ilde yasadışı dinleme operasyonu gerçekleştirildikten sonra gözaltına alınan 20 polis adliyeye götürülürken, Batman Eski Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan hakkında ise arama kararı çıkartıldı.

OKAN’IN KAÇTIĞI YOK

Hakkında yakalama kararı bulunan Eski İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan’ın Avukatı Resul Tunçkır, Adliye önünde basın açıklaması yaparak “Soruşturmalar 2009 ile 2013 arası. Benim müvekkilim zaten 2010 yılından sonra burada yok ki. Neyini soruyorsunuz? Devletin resmi kayıtları mevcut. Hasan Ali Okan günah keçisi midir? Hasan Ali Okan konuşursa Türkiye’de yer yerinden oynar. Hasan Ali Okan’ın beyin kanaması şüphesi var, gelecek ifadesini verecek. Kimseden kaçtığı yok. Hasan Ali Okan kaçmaz, hukuksuzluğun yanında yer almaz. Olsaydı bugüne kadar Diyarbakır’da Batman’da terörün yoğun olduğu bölgede soruşturma geçirirdi” dedi.

 

BATMAN’A DÖNECEK

Hasan Ali Okan’ın, görevinin iade edildiğini ve tekrar Batman Emniyet Müdürlüğüne atandığını söyleyen Tunçkır “Dün bir tebligat geldi. Batman İdare Mahkemesi’nin kararı ile müvekkilim Hasan Ali Okan, Batman İl Emniyet Müdürlüğü’ne dönüş kararı alındı. Bu görevden alınışının haksız olduğunun belgesidir. Hasan Ali Okan adaletten kaçtığı yoktur. Önümüzdeki günlerde adliyeye gelip teslim olacaktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA