SPOR

Belde Ortaokulu, tarihi başarıya imza attı

Batman Borsa İstanbul Belde Ortaokulu yıldız kız ve yıldız erkek basketbol takımları, okul sporlarında Türkiye’nin en iyi 8 takımı arasına kalarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Belde Ortaokulu, tarihi başarıya imza attı
02-04-2024 12:39
02-04-2024 12:41
BATMAN

İl ve bölge şampiyonalarında gruplarından şampiyon olarak çıkmayı başaran basketbolcular, Mardin’de gerçekleşen yarı final müsabakalarında yarıştı. Borsa İstanbul takımları, hem kız hem erkeklerde aynı okuldan Türkiye finallerine katılan tek devlet okulu olarak büyük bir başarıya imza attı.

BAŞARIMIZI DİSİPLİNLİ ÇALIŞMAYA BORÇLUYUZ

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Pişkin “Başarımızı programlı ve disiplin çalışmaya borçluyuz. Bu başarıya ulaşmak için yıllardır İl Özel İdare Spor Kulübü ile birlikte yaptığımız protokol kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Türkiye finallerine kalarak hedefimize ulaştık. Türkiye finallerinde de Batman’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Batman için bu başarı gurur verici. Her zaman yanımızda olan Valimiz Ekrem Canalp, Gençlik ve Spor Müdürümüz Mehmet Şafi Özperk, işbirliği protokolü yaptığımız  İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdülkadir Özer, antrenörlerimiz Heybet Nasıroğlu ve Hüsnü Genç ile okul müdürümüz Hamdi Baltacı’ya teşekkür ediyorum” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA