HASANKEYF

Belediye başkanlığı için yarış başladı

Hasankeyf’te belediye başkanlığı için adı geçen iş insanı kim? Hasankeyf’te belediye başkanı adaylığı için kulisler yoğunlaştı. Hasankeyfli İş İnsanı Hamit Tutuş da kulislerde konuşulan isimlerden biri.

Belediye başkanlığı için yarış başladı
13-11-2023 16:43
13-11-2023 22:12
BATMAN

BELEDİYE BAŞKANLIĞI YARIŞI BAŞLADI

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler için kulisler başlandı. AK Parti, adaylar için başvuru sistemini açtı. Batman’ın Hasankeyf İlçesinde de belediye başkanlığı için güçlü bir yarış olacağı tahmin ediyor. Başkan adaylığı için kulislerde yeni isimler göze çarpıyor.

VAHAP KUSEN, YENİ DÖNEMDE OLMAYACAK

Kulislerden gelen bilgilere göre, ilçede 5 dönemdir belediye başkanlığı yapan  Vahap Kusen, 3 dönem kuralından ötürü aday olamayacak. Yeni dönemde Vahap Kusen olmayacağı için gözler yeni isimlere çevrildi.

HAMİT TUTUŞ ADI ÖNE ÇIKIYOR

Bursa’da tekstil alanında yatırımları olan ve ilçedeki her eve her yıl düzenli yardımlarla adını duyuran Hasankeyfli İş İnsanı Hamit Tutuş’un adı, adaylık için konuşulmaya başlandı. İlçede yapılan kulislere göre, Hamit Tutuş’un belediye başkan aday adaylığına kesin gözüyle bakılıyor. Tutuş’un başvurusunu ne zaman yapacağı ise henüz netlik kazanmadı. (Ömer Türkan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA