GÜNDEM

KÖYLÜLER, PETROL KAMPINA SALDIRDI

Batman merkez Recepler Köyünde köpeklerinin petrol atığı havuzuna düşmesini protesto eden köylüler, petrol kampına saldırdı.

KÖYLÜLER, PETROL KAMPINA SALDIRDI
05-04-2015 19:56

Edinilen bilgilere göre, Recepler Köyündeki bazı köpekler, köy civarında bulunan petrol atık havuzuna düştü. Köpeklerinin petrol atık havuzuna düştüğünü fark eden köylüler, önlem alınmadığı gerekçesiyle kampa saldırdı. Silah ve taşların kullanıldığı saldırıda kampta maddi hasar meydana gelirken, jandarma ekipleri bazı köylüleri gözaltına aldı.

KÖPEKLER PETROL HAVUZUNDA UNUTULDU

Köylüler ile petrol kampının güvenlikçileri arasında yaşanan arbede sırasında ise köpekler, petrol havuzunda unutuldu. Arbede yüzünden saatlerce kurtarılmayı bekleyen köpeklerin, petrolün içinde can çekiştiği görüldü.

KÖPEKLER, ZEYTİNYAĞI İLE TEMİZLENDİ

Köpeklerin petrol atık havuzuna düştüğünü duyan Doğayı, Hayvanları Koruma Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şehmus Yılmaz ile Belediye Veterineri Azat Çiftçi, köye ziyarette bulundu. Petrole bulaşmış köpekler, veterinerlik bahçesinde zeytin yağı ile temizlendi, köpeklere süt verildi konuya ilişkin bilgi veren Veteriner Azat Çiftçi, köpeklerin sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.

Kablo hırsızları, mahalleliye yakalandı
Sason’da internet ve telefon kablolarını çalmak isterken mahalleli tarafından fark edilen hırsızlık zanlıları, kaçarak izlerini kaybettirdi.
Edinilen bilgilere göre olay, Yeşilova Mahallesi'nde meydana geldi. Gece saat 03.00'da, Yeşilova Mahallesi'nden Kayabaşı Mahallesi'ne aktarılan internet ve telefon hizmeti sağlayan ana kablolar, hırsızların radarına girdi. İnternet ve telefon kablolarını çalmak isteyen hırsızlar, mahalleli tarafından fark edildi. Panikleyen hırsızlar, kabloları alamadan kaçıp izlerini kaybettirdi. Polis, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. (İHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA