EĞİTİM

Bilişim Festivaline hazırlık

Batman Üniversitesinde, ikincisi düzenlenecek olan Bilişim Festivali (IFEST2023) için hazırlıklar tamamlandı.

Bilişim Festivaline hazırlık
29-01-2023 10:32
29-01-2023 13:33

9-11 Şubat’ta Batı Raman Kampüsü Fen-Edebiyat Fakültesinde düzenlenecek olan festivale bilişim dünyasından önemli isimler katılacak.

DAVOS’TAN SONRA İLK KEZ TÜRKİYE’DE

Kongre, konferans, çalıştay, akademi ve deneyap atölye çalışmalarının yapılacağı festivalde, Tadej Slapnik, Martin Petric, Oliver Smykacz, Erol User, Devrim Danyal, Başak Burcu Yiğit, Prof. Dr. Levent Eraslan, Prof. Dr. Veysi İşler ve Hasan Mutlu gibi Türkiye ve Dünya’dan ağırlanacak önemli isimler tarafından seminerler düzenlenecek. Batman Üniversitesi’nde kurulan Siber Koza Merkezinin de açılışının gerçekleştirileceği festivalde, Davos’tan sonra Türkiye’de ilk kez Relax - Flow Room Teknolojisi uygulamaları da yapılacak.  Türkiye ve dünyadan bilişim uzmanlarının bir araya getirileceği ve 20’den fazla firmanın stant açacağı festivalde, Kamu Bilişim Çalıştayında ele alınacak ortak sorunların Türksat, Ruijie, Trend Micro, Pelco, Schneider Electric, Hayat Kart, ASELSAN, F2 Network veTÜBİTAK gibi önemli kurumlardan katılımcılar tarafından çözüme kavuşturulması amaçlanıyor.

“FESTİVAL KAPSAMI BİR ÖNCEKİ YILA GÖRE ARTIRILDI”

Festivale ilişkin bilgi veren Bilişim  Festivali Düzenleme Komitesi Başkanı Dr. Hafzullah İş, bilişim alanına ilgi duyan herkesin festivalden istifade edebileceğini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA