GÜNDEM

“SEVK VEREN DEĞİL, SEVK ALAN İL OLDUK”

İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçi, Batman’ın sağlık alanında önemli bir yol kat ettiğini belirterek “hasta sevk eden il değil, sevk alan il haline geldik” dedi.

“SEVK VEREN DEĞİL, SEVK ALAN İL OLDUK”
08-05-2015 20:15

Bodakçi, İl Sağlık Müdürlüğü olarak vatandaşlara en güzel hizmeti vermek için çalıştıklarını kaydetti. Kentte sağlık alanında ciddi çalışmalar yaptıklarını anlatan Bodakçi “Batman, artık hasta sevki veren il değil başka illerden sevk alan il haline geldi. Hastanemizde birçok hasta çok rahatlıkla tedavi hizmeti alıyor. Daha önce tedavisi olmayan hastalarımız bile uzman doktorlarımızın kontrolünde tedavi oluyorlar” dedi.

MİSAFİR ANNE ADAYI PROJEMİZ DEVAM EDİYOR

Sağlık alanında yatırımların devam ettiğini ifade eden Bodakçi “Bu hizmetlerimizin yanında çeşitli projelerimiz de devam ediyor. Misafir Anne Adayı projemiz devam ediyor. İsteyen anne adaylarını hastanemizde misafir edip doğuma kadar kontrol altında tutuyoruz. Özellikle yüksek kesimlerde ikamet eden vatandaşlarımız için bu çalışma önemlidir. Gebe olan ve doğumu yaklaşan anne adaylarını yaklaşık 1 ay öncesinden alıp il merkezinde misafir ediyoruz. Doğuma kadar her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Uzman hekim sayımız da ciddi artış oldu. Hekimlerimiz vatandaşlarımıza hizmet vermek için ellerinden gelen çabayı sarf ediyor” dedi.

Bodakçi, ayda 2 defa genel sağlık konularını ele aldıklarını belirterek bununla ilgili toplantılar düzenlediklerini de sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA