Birsaş markasından Türkan’a ziyaret

Birsaş markasından Türkan’a ziyaret

Birsaş Süt Ürünleri Yönetim Kurulu Üyelerinden Siraç Güngör, Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanlığına seçilen Kadraj Dergisi Sahibi Hatice Türkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

OSB’DE UZUN YILLARDIR ÜRETİM YAPAN MARKA

Batman Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde uzun yıllardır üretim yaparken yerel lezzetleri ve doğal üretim anlayışıyla bölge halkının beğenisini kazanan Birsaç Yoğurt Yönetim Kurulu Üyelerinden Siraç Güngör, Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Hatice Türkan’a tebrik ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette, firmanın üretim süreci, doğal ve katkısız ürün politikası ile gelecek dönem hedefleri hakkında bilgi paylaşıldı. Güngör, yerel üreticiyi destekleyen bir anlayışla hareket ettiklerini belirterek, kaliteli ve sağlıklı ürünleri daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçladıklarını ifade etti.

TÜRKAN’DAN TEŞEKKÜR

Türkan ise ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, yerel markaların gelişimine katkı sunan her çalışmayı desteklediklerini dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ