GÜNDEM

YBBD, MERSİN’DE ŞUBE AÇTI

Türkiye’de Yerel Basın'ın güçlendirmek amacıyla 2005 yılında İstanbul merkezli olarak kurulan ve her geçen gün gücüne güç katan ''Türkiye Yerel Basın Birliği'' şube zincirine Mersin'i de dahil etti.

YBBD, MERSİN’DE ŞUBE AÇTI
11-12-2015 19:24

YBBD Genel Merkezi Mersin açılışına Genel Başkan Nezir Karayün, Genel Başkan Yardımcıları, Batman Şubesi Başkanı Tercan Atılgan ile farklı illerden çok sayıda gazeteci katıldı. Açılış etkinliğinde konuşan Mersin Şube Başkanı Türkan Şallı “Genel merkezimizin çalışmalarına destek olarak mesleğimize kalite getirilmesi yönünde çalışacağız. Yerel basın anlayışı ve olgusunu gelecek nesillere aktarmak, mesleğimizin zorluklarını birlikte aşmak için birlikte yürüyecek, birlikte büyüyeceğiz” dedi.

MESLEKİ DAYANIŞMA ÖRNEĞİ SERGİLEYECEĞİZ

Genel Başkan Nezir Karayün ise konuşmasında “Mesleğimizin geleceğe güvenle bakabilmesi, yeni yetişen nesilin mesleğe saygı duyması yerel basın çalışanlarının eğitimli, kariyer ve kalite sahibi insanlar olabilmesi için hep birlikte çalışacağız. Bugün resmi açılışını gerçekleştirdiğimiz Mersin şubemizin ardından Türkiye’nin çeşitli illerinde hızla teşkilatlanmayı planlayan yapımız ile mesleki dayanışma örneği sergileyeceğiz” ifadelerini kullandı. Açılış sonrası davetliler, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile birlikte Tarsus'un tarihi yerlerini gezdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA