SPOR

BOM Karting Takımı Şampiyonluk İçin Hedeflerini Belirledi

Kocaeli BOM Karting Takımı, yeni sezon öncesi hedeflerini belirledi. Takımın yöneticisi Muratcan Eğilmez, sporcuları ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

BOM Karting Takımı Şampiyonluk İçin Hedeflerini Belirledi
24-04-2024 12:39

Kocaeli BOM Karting Takımı, yeni sezon öncesi hedeflerini belirledi. Takımın yöneticisi Muratcan Eğilmez, geçen sezon elde ettikleri başarıları ve bu sezonki hedeflerini anlattı. Eğilmez, takımın master kategorisinde 4 pilot ile yarıştığını ve geçen sezonu üçüncü olarak tamamladıklarını belirtti. Ayrıca mini kategoride mücadele veren Efe Ayhan'ın başarısından da bahsetti. Takımın sürücü koçu Berkay Besler ise sporcuların gelişiminden ve rekabetin artmasından bahsederek, gelecek adına umut verici olduklarını ifade etti.

Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu ise oğlu Zayn Sofuoğlu'nun BOM Karting'i tercih etmelerinin sebeplerinden bahsederek, birlikte büyük başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi.

Takımın senior kategoride yarışan Sarp Arhan Or, hedeflerinden ve gelecek planlarından bahsederek, GT4'te Avrupa sahasında ülkesini temsil etmeyi amaçladığını belirtti.

Mini kategoride yarışan Efe Ayhan ve Rüzgar Evci de hedeflerinden ve başarılarından bahsederek, sezon sonunda şampiyonayı en üst seviyede bitirmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA